prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novi Erasmus+ KA229 projekt II. osnovne škole Čakovec

U II. osnovnoj školi Čakovec u započela je provedba Erasmus+ KA229 projekta, pod nazivom “Stories Bring Us Closer”, koji će se provoditi dvije školske godine. 

Glavni ciljevi projekta su povećati učeničku motivaciju za čitanjem, razvijati jezičnu pismenost u praksi, promicati socijalnu inkluziju i proširiti znanja o drugim zemljama i kulturama, a postizat će se pomoću svijeta priča i pripovijedanja. Ovo je drugi Erasmus+ projekt u kojem je II. osnovna škola Čakovec koordinator. Prvi takav projekt, pod nazivom “Innovate Together”, u suradnji sa školama iz šest europskih zemalja, uspješno su proveli između 2017. i 2019. godine.

Partneri u novom projektu su škole iz Grčke, Italije, Španjolske i Švedske. Projekt je financiran sredstvima EU. Njegova ukupna vrijednost je 158.300,00 eura, od čega je Agencija za mobilnost i programe EU čakovečkoj školi odobrila financijsku potporu u iznosu od 37.824,00 eura.