prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novi termin održavanja Interlibera 23. do 28. ožujka 2021.

Nacionalni književni i veliki kulturološki događaj Interliber – 43. međunarodni sajam knjige, odgođen u studenom zbog epidemioloških mjera, održat će se u novom terminu od 23. do 28. ožujka 2021. godine, objavio je Zagrebački velesajam.

Dodatni termin u ožujku, ističe ZV, uvršten je u Kalendar sajmova 2021. uz suglasnost s vodećim nakladnicima i knjižarima Republike Hrvatske.

ZV poručuje da će radi zaštite svih sudionika sajma pripremiti i realizirati u ožujku sljedeće godine sve sigurnosne i zdravstvene mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ove se godine umjesto Interlibera od 10. do 15. studenoga provodi projekt “Knjiga svima i svuda” u sklopu kojega se otkazane sajamske aktivnosti odvijaju putem online platforme te u knjižarama diljem Hrvatske, a pripremljen je i poseban Premium program predstavljanja autora na trećem programu HRT-a i YouTube kanalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK.