prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obavijest o polaganju ispita iz Hrvatskoga jezika na razini B2

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja provodit će ispit iz Hrvatskoga jezika na razini B2 za kandidate kojima je položen ispit uvjet za upis u prvu, odnosno drugu godinu preddiplomskoga stručnog studija te specijalističkoga diplomskog stručnog studija u skladu odlukama visokih učilišta.

Ispit će se održati u utorak, 6. srpnja 2021. godine, u 9 sati online. Pristupnici se mole da prijavnicu (u nastavku teksta) pošalju i na e-adresu ini.hr.studenti@ncvvo.hr kako bi dobili upute za pristupanje online ispitu.

Ispitu smiju pristupiti kandidati koji su prijavili ispit i u roku uplatili troškove polaganja ispita u iznosu od 300,00 kn.

Rok za prijavu i uplatu: zaključno s 25. lipnja 2021.

Prijave za ispit

  1. Za upis u prvu godinu studija svim kandidatima koji imaju obvezu polaganja na stranicama www.postani-student.hr, na poveznici Moji podatci/zaduženja i uplate, bit će prikazano zaduženje i broj računa na koji se uplaćuje naknada za troškove polaganja ispita. Uplate se mogu obaviti u bilo kojoj poslovnici pošte ili banke ili internetskim bankarstvom. Mole se kandidati da pažljivo prepišu brojeve s uplatnica na stranicama.
  2. Za upis u drugu godinu studija, odnosno za kandidate koji su upisani ranijih godina i imaju obvezu polaganja ispita, prijave se obavljaju na sljedeći način:

– na mrežnoj stranici www.ncvvo.hr objavljen je obrazac prijavnice za polaganje ispita i broj računa na koji se uplaćuju troškovi naknade za polaganje ispita u iznosu od 300,00 kn.

Podaci za uplatu:

Platitelj: ime i prezime, adresa, grad
Primatelj: Državni proračun RH, Zagreb
Iznos: 300,00 kn
IBAN broj računa: HR1210010051863000160
Model: HR64
Poziv na broj primatelja: 5665-40883-JMBAG ili, za kandidate koji nemaju JMBAG, 5665-40883-OIB
Opis plaćanja: Uplata za Ini hrvatski B2

Popunjenu prijavnicu i skeniranu uplatnicu poslati e-poštom na adresu: ini.hr.studenti@ncvvo.hr.

Centar napominje svim kandidatima da se prijave i uplate nakon 25. lipnja 2021. neće uzimati u obzir.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.