prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obavijest o provedbi natjecanja učenika strukovnih škola u šk. godini 2020./2021.

U četvrtak, 17. rujna 2020. godine, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih objavila je ifnormacije vezane uz provedbu natjecanja učenika strukovnih škola u školskoj godini 2020./2021.

Sukladno trenutnim okolnostima u planu je održavanje natjecanja u hibridnom modelu, pri čemu će dio natjecanja biti isključivo online (i izlučna i državno natjecanje), a dio će biti uživo. Plan je Agencije da se državno natjecanje, za discipline koje će biti uživo, održe ponovno na jednom mjestu – prilagođeno i uzevši u obzir epidemiološku situaciju.

Kako bi se izbjegli mjesece kad se, prema najavama epidemiologa, očekuje možebitni veći broj slučajeva COVID-19 i drugih respiratornih bolesti, Agencija je odlučila smo pomaknuti vrijeme održavanja natjecanja.

Trenutni je okvirni raspored natjecanja:

  • Školska natjecanja – siječanj/ veljača 2021. godine
  • Izlučna natjecanja (na razini škole u disciplinama gdje nema međužupanijskih natjecanja, te međužupanijska natjecanja) – ožujak 2021. godine
  • Državno natjecanje – svibanj 2021. godine

Konačan raspored ovisit će od razvoja epidemiološke situacije i sukladno tome Agencija će revidirati i prilagođavati format i raspored natjecanja, a o čemu će natjecatelji biti pravovremeno obaviješteni.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.