prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Objavljen vremenik natjecanja u školskom sportu za školsku godinu 2022./2023.

Vremenik državnih školskih sportskih natjecanja izglasan je na 2. sjednici Izvršnog odbora HŠSS-a te stupa na snagu 25. kolovoza 2022. godine. Pogledajte raspored i lokacije ovogodišnjih Državnih prvenstava u školskom sportu.

Početak školske godine iščekuju i sportaši koje očekuje još jedna školska godina ispunjena sportskim natjecanjima u 16 sportova. Na 2. sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog školskog sportskog saveza u četvrtak, 25. kolovoza 2022. godine, izglasan je novi Vremenik državnih prvenstava za novu školsku godinu.

Natjecanja će se održavati u Poreču, Vinkovcima, Osijeku, Rijeci i Puli počevši s natjecanjem u krosu koje se održava 15. i 16. studenoga 2022. godine. Planirana su natjecanja u sljedećim sportovima: kros, šah, plivanje, judo, hrvanje, sportski ples, gimnastika, badminton, odbojka, atletika, rukomet, stolni tenis, futsal, košarka te mini nogomet i graničar.

Natjecanja koja prethode Državnim prvenstvima (školska, županijska i međužupanijska natjecanja) organizirat će se pravovremeno u skladu s ovim vremenikom. Sve zainteresirane sportaše, profesore, roditelje i učenike pozivamo da pogledaju planirane datume i lokacije državnih prvenstava u novoj školskoj godini.

Odluku o vremeniku održavanja Državnih prvenstava školskih sportskih društava Republike Hrvatske u školskoj godini 2022./2023. u cijelosti moguće je preuzeti ovdje.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Hrvatskog školskog sportskog saveza.