prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
natjecanja
Međunarodno natjecanje

Međunarodno natjecanje

Dvije su nastavnice stranih jezika u Ekonomskoj školi Požega, mr. Martina Budimir, prof. i Jelena Kovačević, prof., odlučile dugogodišnje iskustvo sudjelovanja na međunarodnim natjecanjima i projektima, iskoristiti kako bi, uz potporu škole, već četvrtu godinu zaredom organizirale međunarodno natjecanje za učenike i učenice diljem svijeta.

Vesela matematika

Vesela matematika

„MAT liga“ je ekipno matematičko natjecanje koje se svake godine provodi za učenike osnovnih i srednjih škola. Natjecanje „MAT liga“ u Osnovnoj školi Bakar organizirala je i provela učiteljica Alma Hess.

11. Međunarodno natjecanje “Poslovni izazov zapadnog Balkana”

11. Međunarodno natjecanje “Poslovni izazov zapadnog Balkana”

Učenice 2.b razreda Sara Rastović, Michelle Riter i Lana Beštek iz Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar s mentoricom Aleksandrom Hohnjec, mag.oec., sudjelovale su na 11. međunarodnom natjecanju “Poslovni izazov zapadnog Balkana”, koje je okupilo učenike srednjih škola iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

I kamen ima dušu – Suhozid

I kamen ima dušu – Suhozid

”I kamen ima dušu – Suhozid”, projekt je učenika 4. a razreda OŠ Trilj i učenika 2. razreda PŠ Grab. Voditeljice su učiteljice Ana Ćaleta, Niveska Juraga Kovačev i Antonija Marasović.  Projekt je dio programa ”Čuvari baštine”  s temom “Mudre glave, mlade ruke”, CI SDŽ -e.