prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Od jeseni novi Loomen

CARNET će za sljedeću školsku i akademsku godinu postaviti novu instancu sustava Loomen te arhivirati postojeću. Gotovo 400 000 korisnika dočekat će prazna instanca Loomena na kojoj će se odvijati isključivo nastava, a učitelji i nastavnici iz školskog i akademskog sustava moći će kreirati svoje tečajeve.

Svi dosadašnji tečajevi bit će lako dostupni na arhivskoj instanci. U slučaju da svoje stare tečajeve korisnici žele kopirati, prenijeti na novi sustav te ih nastaviti koristiti, svima s ulogom nastavnika bit će dostupne upute prije početka školske i akademske godine.

Na ovaj način sustav će biti značajno rasterećen, a istovremeno će svima biti dostupni tečajevi koje su do sada kreirali. Korisnici će moći, kao i do sada, pristupiti sa svojim AAI@Edu.hr korisničkim računom izdanim u školi.

O svim radnjama na sustavu CARNET će pravovremeno informirati korisnike.