prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odluka o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2021./2022., koji je trajao od 1. srpnja do 3. kolovoza 2021. godine i koji je objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva.

Procjenu kvalitete prijavljenih projekata obavljale su stručne radne skupine u čijem su sastavu bili predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje, visokih učilišta i škola.

Na prijedlog stručnih radnih skupina i Povjerenstva za pripremu i provedbu Natječaja, ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs donio je 26. listopada 2021. godine Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2021./2022.

Provedbom Natječaja u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2021./2022. dodijeljena su bespovratna sredstva za 142 projekata u ukupnome iznosu od 13.981.427,46 kuna.

Bespovratna financijska sredstva isplatit će se udrugama u tri rate tijekom školske godine 2021./2022.