prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odmorko – veliki broj aktivnosti za djecu unatoč pandemiji

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme školskih praznika organizira tradicionalnu manifestaciju Odmorko. Unatoč pandemijskim uvjetima i ove je godine Savez za učenike pripremio velik broj aktivnosti.

Kako zapaliti vatru i preživjeti u prirodi, kako ne izazvati požar? Škola preživljavanja jedna je od zanimljivijih na ovogodišnjem Odmorku. Radionica povratka prirodi i snalaženje u njoj traje tri dana. Zadnji dan sve naučeno primjenjuje se na Sljemenu.

Već tradicionalno klizanje je jedna od napopularnijih aktivnosti na zimskim praznicima. Klizati se može na dva mjesta u Zagrebu. Klizalište na Velesajmu za razliku od Šalata je natkriveno.

Tijekom zime kroz program Odmorka prođe oko tri tisuće učenika. Tu je još i plivanje, kuglanje, skvoš, streljaštvo…

Odmorko se provodi 60 godina u Gradu Zagrebu pod nešto drugačijim nazivima. Organizatori ističu kako ove godine čak ni ne osjećaju koronu, osim u nekim aktivnostima, gdje su morali ograničiti broj sudionika.

Odmorko traje do 7. siječnja svaki radni dan. Da bi sudjelovali, učenici trebaju imati iskaznicu Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb i naravno – dobru volju.

Detaljni pregled programa možete pogledati na mrežnim stranicama Školskog sportskog saveza grada Zagreba.