prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
sport
Sportom do bolje prehrane

Sportom do bolje prehrane

U projektu, učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar od 1. do 3. razreda srednje škole razumjeti će povezanost između tjelesne aktivnosti i pravilne prehrane te razviti vještine koje će im omogućiti donošenje dobrih odluka vezanih uz prehrambene navike.

Zimski sportovi

Zimski sportovi

Sportom se nazivaju tjelesne aktivnosti koje čovjek izvodi iz raznih razloga – radi natjecanja, održavanja zdravlja ili zabave. Riječ sport nekad je označavala svaku igru i zabavu a danas se pod pojmom sport podrazumijevaju sportske discipline temeljene na određenim pravilima.

Pikado: Zabavan i inkluzivan sport za sve učenike

Pikado: Zabavan i inkluzivan sport za sve učenike

Pikado je popularna rekreativna igra koja je u posljednjih nekoliko godina dobila priznanje kao natjecateljski sport. Inkluzivnost i pristupačnost su ključne u sportu, a pikado pruža fantastičnu priliku učenicima s intelektualnim teškoćama da sudjeluju i uživaju u koristima tjelesne aktivnosti.

Mala škola plivanja u nastavi TZK

Mala škola plivanja u nastavi TZK

Učenici drugog razreda Osnovne škole Tučepi potražili savjet pravog stručnjaka iz ovog područja – plivačkog trenera Branka Glavine iz plivačkog kluba „Galeb“ iz Makarske.

Parkour – vještina svladavanja prepreka

Parkour – vještina svladavanja prepreka

Parkour je vještina koja nam omogućava da istražimo potencijal našeg tijela. Daje mogućnost prelaženja i fizičkih i mentalnih prepreka s kojima se susretnemo, bez obzira nalaze li se one u prirodnoj ili urbanoj okolini, u potrazi za kretnjama koje spajaju djelotvornost i kontrolu.