prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odmorko zima 2022.

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme zimskog odmora učenika od 27. prosinca 2021. godine do 7. siječnja 2022. godine organizira program besplatnih sportskih akltivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola.

Učenici će u okviru programa moći koristiti plivališta na bazenima Iver, Svetice, Utrina, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam.

Osim plivališta i klizališta Savez je pripremio i igraonice streljaštva, kuglanja, squasha, mačevanja, taekwondoa i škole preživljavanja u prirodi.

Uz plivanje, klizanje i igraonice održat će se i futsal turnir za dječake osnovnih i mladiće srednjih škola.

 Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

Za određene aktivnosti potrebne su prethodne prijave preko ove poveznice.

Više informacija može se pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hr i facebook stranici Odmorko i na INTERAKTIVNOJ KARTI.

Program se provodi uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.