prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Oglašavanje i marketing

Od 25. do 29. travnja 2022. godine, Ekonomska škola Požega ugostila je 24 učenika i nastavnika iz Turske, Latvije, Rumunjske i Italije, sudionike Erasmus+ „Young Entrepreneurs Sustaining the Earth“.

Projekt se temelji na poticanju i razvijanju poduzetništva, održivog razvoja, ekologije, STEAM vještina i kreativnosti kod učenika. Tema petog po redu susreta, koji se održao u Hrvatskoj bila je “Oglašavanje i marketing”, a projektni tim domaćina, na čelu s koordinatoricom profesoricom Jelenom Kovačević, pripremio je svojim gostima sadržajan tjedan.

Tijekom tjedna mobilnosti sudionici su posjetili marketinšku i kreativnu agenciju u Zagrebu, radio stanicu u Požegi, gostovali u radijskoj emisiji, učili o važnosti kreativnog marketinga, obišli lokalnu tvrtku i razgovarali s poduzetnicom, radili na marketing miksu te izrađivali i prezentirali marketing plan.

Posjetili su Geo-info centar u Voćinu, ishodali Grofovu stazu na Jankovcu, družili se s mladim volonterima u Eko centru Latinovac, gdje su sadili maline, istraživali su Zagreb te zajednički kreirali filmiće o znamenitostima našega glavnoga grada. Domaćini su provjerili koliko su stranci naučili o Hrvatskoj tijekom tjedna provedenog kod nas te su najbolje učenike nagradili prigodnim poklonima. Provjerite na poveznicama kako su sudionici proveli tjedan mobilnosti: prvi dandrugi dan, treći dan, četvrti dan i peti dan.