prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Osma Knjižna booka

Osma po redu Knjižna booka održat će se 27. svibnja s početkom u 12 sati u velikoj auli Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Prijava sudionika započinje u 11:30, a predviđeno trajanje programa je do 15 sati.

U prostoru će biti postavljene tematske izložbe, radovi učenika osnovnih i srednjih škola nastali u suradnji i pod stručnim vodstvom školskih knjižničara. Na svečanosti će biti održane dodjele nagrada za tri naša ovogodišnja natječaja: literarne natječaje Kanižajada Limačijada I nedovršeni svijet uznemirujem svojom slobodom (u suradnji s Noći knjige) i natječaja za primjenu mrežnih alata Stvarajmo eKreativno! (u suradnji s Podružnicom Hrvatske udruge školskih knjižničara Osječko-baranjske županije).

Dobitnike nagrada Kanižajade Limačijade i njihove mentore očekuje nastavak druženja u Koprivnici i Podravini 27. i 28. svibnja i zanimljiv program.

Nagrade i pohvale učenicima i mentorima koje ne bude moguće dodijeliti uživo, bit će poslane poštom.

Organizatori pozivaju sve koji su bili vrijedni ove godine i sa svojim ste učenicima pripremili neki program koji biste rado podijelili na bilo koji način: nastupom uživo, radovima na izložbi, snimkom nastupa, audio i/ili videosnimkom, mole da ispunite Tablicu za prijavu sudjelovanja do 15. svibnja kako bi vam mogli na vrijeme složiti program. Možete prijaviti i peteročlanu ekipu za književni kviz osnovnih ili srednjih škola (potrebne su bar tri ekipe kako bi se učenici mogli natjecati).

Načini sudjelovanja

Sudionici programa koji mogu doći na Knjižnu booku moraju ispuniti obrazac Prijava − Knjižna booka 2022. do 17. svibnja.

Cijeli program bit će snimljen, a dobitnici nagrada i svi oni koji ne mogu sudjelovati u programu uživo, mogu svoje priloge snimiti i poslati na e-adresu knjizna.booka@husk.hr do 20. svibnja. Materijal treba snimiti u rezoluciji 1920 x 1080 (u omjeru 16:9), tj. FHD ili Full HD. Većina mobitela trebala bi imati tu opciju (poželjno 30 FPS, ali nije nužno).

Snimljeni materijal bit će uvršten u program svečanosti.

Svi učenici koji na bilo koji način sudjeluju u svečanosti knjige i čitanja moraju imati suglasnosti roditelja/staratelja.

Poštivanje epidemioloških mjera pri održavanju svečanosti

Hrvatska udruga školskih knjižničara, kao organizator događaja, poduzima sve potrebne radnje kako bi svim sudionicima osigurala kvalitetan program uz pridržavanje važećih preporuka Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.