prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Osnovna škola Nikola Hribar u novom Erasmus+ projektu

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je financiranje projektnog prijedloga Osnovne škole Nikole Hribara iz Velike Gorice pod nazivom „Teaching for the Future“ u iznosu od 13.607,00 eura.

Nakon što je u protekle dvije godine odobreno financiranje projekta „Our culture – European heritage“, i ove je godine Agencija za mobilnost i programe EU odobrila financiranje projektnog prijedloga Osnovne škole Nikole Hribara pod nazivom Teaching for the Future u iznosu od 13.607,00 eura.

Provedba projekta započinje, 07. rujna 2020. godine, i trajati će 2 godine. Tijekom KA1 projekta šest učiteljica će sudjelovati na višednevnim strukturiranim stručnim seminarima u nekoliko europskih zemalja, a stečena znanja će diseminirati svojim kolegama u školi kako bi svi zajedno podigli kvalitetu poučavanja na višu razinu. Primjenom novih vještina i znanja koje planiraju ojačati s pomoću europske mobilnosti, unaprijediti će područja koja su prepoznali da trebaju poboljšanje. Područja poboljšanje: uporaba digitalnih alata, razvoj novih metoda učenja i poučavanja i unapređenje interpersonalnih vještina.

Vesele se svakom novom projektu škole.