prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorena nova sezona u Arheološkom parku Andautonija

Kao i svake godine, početkom svibnja, Arheološki park Andautonija u Ščitarjevu otvara svoja vrata posjetiteljima. Arheološki park Andautonija je otvoren svake subote i nedjelje od 12 do 18 sati do 31. listopada 2023. godine.

Od ponedjeljka do petka Arheološki park Andautonija otvoren je za grupni posjet prema prethodnom dogovoru.

U Arheološkom parku Anautonija u Ščitarjevu posjetitelji mogu razgledati dio rimskog grada, izložbu rimskih mirisa, igrati rimske igre ili jednostavno uživati u prirodi, samo 15-ak minuta od centra Zagreba.

Od 2. svibnja, Arheološki muzej u Zagrebu započeo je i sa svakodnevnim stručnim vodstvima i radionicama za naše najvjernije posjetitelje, učenike osnovnih škola, koji u organiziranim grupama dolaze u obilazak Andautonije. Program pod nazivom „Andautonija za djecu“ provodi se već 20-ak godina u Arheološkom parku i svake godine u radionicama (mali arheolozi, rimske igre, moda, pisanje i druge) sudjeluje oko 2500 djece.

Od ponedjeljka do petka za najavljene grupe prema dogovoru. Arheološki park Andautonija zatvoren je u dane blagdana.