prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene prijave za međunarodni festival animiranog filma djece i mladih

Trinaesto izdanje festivala VAFI & RAFI bit će održano u Rijeci od 26. do 28. svibnja te u Varaždinu od 2. do 5. lipnja. Zemlja partner je Republika Češka. Prijave za sudjelovanje su otvorene su do 20. veljače 2022. godine.

Na VAFI & RAFI festivalu natječu se animirani filmovi u dvije sekcije – VAFI gdje se natječu filmovi koje su radila djeca i mladi do 18 godina starosti, te RAFI gdje se natječu profesionalni animirani filmovi za djecu i mlade u četiri kategorije namijenjene za dobne skupine. Po završetku prijava selekcijska komisija će pregledati prijavljene animirane filmove, a koji će filmovi ući u natjecateljsku konkurenciju, saznat će se sredinom travnja.

Prijave se mogu izvršiti i putem platforme FilmFreeway.

Prijave za ovogodišnje izdanje festivala traje već više od mjesec dana i do sad je pristiglo više od 500 filmova iz cijelog svijeta. Organizatori očekuju još toliko, a prijave traju još mjesec dana.

Odluke selekcijskih komisija bit će objavljene sredinom travnja.