prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene prijave za sudjelovanje na 5. Danima strukovnih nastavnika

5. Dani strukovnih nastavnika održat će se u Šibeniku od 15. do 18. lipnja 2021. godine i bit će organizirani u hibridnome modelu – dio uživo, a dio online. Događanje uživo odvijat će se sukladno epidemiološkim mjerama.

Nakon četiri puta uspješno održanih (2018. – 2020.) Dana strukovnih nastavnika, na kojima je sudjelovalo više od 1 650 nastavnika, Agencija najavljuje peti put ovaj iznimno važan događaj, a sa svrhom okupljanja nastavnika strukovnih predmeta iz cijele Hrvatske te kontinuiranog unaprjeđenja njihovih profesionalnih kompetencija kako bi mogli primjereno odgovoriti na promjene u sustavu strukovnog obrazovanja.

Cijeli događaj trajat će ukupno četiri dana, unutar kojih će se izmijeniti dvije manje skupine sudionika na način da će prva skupina sudionika (Obrazovni sektori: Geologija, rudarstvo, nafta i kemijska tehnologija, Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije, Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija, Elektrotehnika i računalstvo, Graditeljstvo i geodezija, Promet i logistika te Zdravstvo i socijalna skrb) prisustvovati događanju 15. i 16. lipnja, dok će druga skupina sudionika (Obrazovni sektori: Poljoprivreda, prehrana i veterina, Šumarstvo, prerada i obrada drva, Tekstil i koža, Ekonomija, trgovina i poslovna administracija, Turizam i ugostiteljstvo te Osobne, usluge zaštite i druge usluge) prisustvovati 17. i 18. lipnja 2021. godine. Obje skupine nastavnika moći će pratiti plenarna predavanja (15. i 18. lipnja) u virtualnom okruženju.

U četiri dana očekuje se preko 300 nastavnika strukovnih predmeta i 31 predavača te će se održati 40 predavanja i radionica.

U slučaju pogoršanja epidemioloških uvjeta te postroživanja epidemioloških mjera izdanih po Stožeru Civilne zaštite Republike Hrvatske, moguće je otkazivanje događanja.

Sudjelovanje na Danima i dalje je potpuno besplatno za nastavnike strukovnih predmeta te je sufinancirano iz ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“.

Prijave za 5. Dane strukovnih nastavnika započinju 24. svibnja i traju do 1. lipnja 2021. godine, a odvijaju se putem online prijavnog obrasca koji se može pronaći na sljedećoj poveznici.

Više informacija o Danima i prijavama bit će dostupno na mrežnim stranicama Agencije i samoga događanja.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.