prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
3D printer
Mobilnost nastavnika: „3D printanje“

Mobilnost nastavnika: „3D printanje“

Mobilnost nastavnika Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića iz Osijeka pod nazivom „3D printing“ u okviru Erasmus+ projekta „Digitalised schools“ održana je u Lisabonu u organizaciji portugalskih partnera i FCT FabLab-a.

Što se nalazi u jezgrama eukariotskih stanica?

Što se nalazi u jezgrama eukariotskih stanica?

Učenici osmih razreda OŠ Dore Pejačević iz Našica su pod nastavom biologije upoznali molekulu DNA kao sastavni dio jezgre eukariotske stanice. Izvođenjem praktičnog rada razvijali su prirodo-znanstvene kompetencije te su primjenom IKT-a razvijali digitalne vještine.

Što se nalazi u jezgrama eukariotskih stanica?

Mikroskopiranje pomoću pametnog telefona

Učenici sedmih razreda OŠ Dore Pejačević iz Našica isprintali su 3D printerom nastavak za mikroskop i pametni telefon. Mikroskopirali su stanice, te ih fotografirali. Fotografije su objavili na online zidu Padleta. Učenici su tijekom provedenih aktivnosti razvijali znanja i vještine iz biologije i informatike.