prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
asertivnost
Edukacija na temu asertivne komunikacije

Edukacija na temu asertivne komunikacije

Način komunikacije važna je vještina kod učenika te treba je razvijati i unapređivati kroz osnovnoškolsko obrazovanje. Savjet mladih grada Rovinja izradio je brošuru „Tajne asertivne komunikacije“ u kojoj su predstavljena tri temeljna stila komunikacije: agresivni, pasivni i asertivni.

Edukacija na temu asertivne komunikacije

Asertivna komunikacija – učinkovita komunikacija

Promjene u društvu unijele su brojne promjene u škole. Promjene u školi velikim dijelom odnose se na promjenu pozicije nastavnika i njegove uloge, a time i stila rada u odgojno-obrazovnom procesu. Nastavnik je organizator nastave i istovremeno komunikacijski partner svojih učenika. 

Edukacija na temu asertivne komunikacije

Roditeljski utjecaj na djetetovo samopouzdanje

Da bi osoba voljela samu sebe, treba se osjećati voljena od strane ljudi koji je okružuju. Tu prvenstveno spada uža i šira obitelj, te prijatelji. Svaki je čovjek zanimljiv na neki način i samim time nezamjenjiv. Kad bismo svi jednako izgledali i jednako se ponašali, ne bi bilo nikakvog razvoja.