prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Dan BezVeze
Kraj nastavne godine bez tehnologije i BezVeze

Kraj nastavne godine bez tehnologije i BezVeze

Bliži se kraj nastavne godine te je moguće kako će učenici sve više vremena provoditi pred zaslonima svojih računala, tableta i pametnih telefona.  Upravo je ta mogućnost razlog zašto već nekoliko godina unazad učiteljice informatike, izvrsne savjetnice Jasminka Belščak, mag. inf. iz OŠ Petrijanec i mr. sc. Tamara Ređep iz I. OŠ Varaždin krajem nastavne godine zajedno dogovaraju aktivnosti kojima će učenike poticati na smanjenje uporabe tehnologija kroz projekt Dan BezVeze čija je idejna začetnica i autorica Mirena Maljković, učiteljica mentorica informatike u OŠ Rapska.

Kreativna informatika bez tehnologije

Kreativna informatika bez tehnologije

Učiteljice izvrsne savjetnice iz informatike mr.sc. Tamara Ređep iz I. Osnove škole Varaždin i Jasminka Belščak iz osnovne škole Petrijanec u svojim su školama na nastavi informatike u sklopu projekta Dan BezVeze provele aktivnosti bez uporabe tehnologije.

Tjedan BezVeze

Tjedan BezVeze

Projekt Dan BezVeze u Osnovnoj školi Petrijanec se provodi cijeli tjedan. Na nastavi informatike provedene su aktivnosti bez uporabe tehnologije s ciljem osvješćivanja važnosti bavljenja aktivnostima u kojima se ne koristi IKT tehnologija.