prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
digitalne tehnologije
Interaktivno izlaganje na  24. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC2022

Interaktivno izlaganje na 24. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC2022

Djelatnice Osnovne škole kraljice Jelene iz Solina, učiteljice Nives Bogdan, Anita Čupić i Zdenka Jerković te pedagoginja Sanja Matić  aktivno su sudjelovale  na 24. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC2022 održanoj krajem listopada u Šibeniku pod nazivom “Otvaranje u zatvorenom svijetu: postdigitalna znanost i obrazovanje”. U ovogodišnjem bogatom programu, koji je među ostalim obuhvatio i sto interaktivnih izlaganja, učiteljica Anita Čupić i pedagoginja Sanja Matić imale su čast biti jedne od prvih izlagačica i to s temom “Digitalna tehnologija u službi zdravih navika” u sesiji Zdravlje i dobrobit.

EU Code Week 2022.

EU Code Week 2022.

Ove je godine (8.-23. listopada) EU Code Week obilježen u školama diljem Europe desetu godinu za redom. Učenici Osnovne škole Hugo Badalić u Slavonskom Brodu po osmi put sudjeluju u obilježavanju europskog tjedna programiranja računalnim i unplugged aktivnostima.

Razgovor s Howardom Rheingoldom, jednim od istinskih pionira digitalnih tehnologija

Razgovor s Howardom Rheingoldom, jednim od istinskih pionira digitalnih tehnologija

Donosimo vam dio razgovora vođenih s vrhunskim stručnjacima na području suvremenog obrazovanja i objavljenih u knjizi Petra Jandrića “Znanje u digitalnom dobu: Razgovori s djecom jedne male revolucije”. Ovog puta riječ je o dijelu razgovora s Howardom Rheingoldom, jednim od istinskih pionira digitalnih tehnologija, internetskim poduzetnikom i kroničarem nastajanja umreženog društva.