prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
digitalni alati
Breljanska Erasmus priča iz Rima

Breljanska Erasmus priča iz Rima

Učiteljica Hrvatskoga jezika i Erasmus koordinatorica Gorana Babić i učiteljica Informatike Maja Brzica iz Osnovne škole dr. Franje Tuđmana Brela su boravile u Rimu na Erasmus tečaju.

Digitalni tragovi kulturne baštine

Digitalni tragovi kulturne baštine

Učenici i učitelji Osnovne škole Ivana Filipovića iz Osijeka sudjeluju u svom drugom ERASMUS+ projektu. U provom projektu tema su im bili geoparkovi, a sada istražuju kulturno naslijeđe. U projektu su uz učenike iz Hrvatske uključeni učenici u dobi od 9 do 12 godina starosti iz Litve, Rumunjske i Turske.

Otkrijte kako PDF24 Tools olakšava obradu PDF datoteka

Otkrijte kako PDF24 Tools olakšava obradu PDF datoteka

U današnjem digitalnom dobu, PDF datoteke postale su neizostavan dio svakodnevnog života. Osim što omogućuju univerzalnost i kompatibilnost na različitim platformama i uređajima, čuvaju konzistentnost izgleda i formatiranja dokumenata dok istovremeno osiguravaju napredne mogućnosti zaštite i sigurnosti dokumenata.

Početno čitanje, pisanje i tehnologija

Početno čitanje, pisanje i tehnologija

Uspješno služenje jezikom podrazumijeva suvereno ovladavanje svim jezičnim djelatnostima: slušanjem, govorenjem, čitanjem i pisanjem. Dok se slušanjem i govorenjem ovladava spontano, čitanje i pisanje su djelatnosti koje se trebaju posebno uvježbavati.

Svjetski dan kvalitete

Svjetski dan kvalitete

Svjetski dan kvalitete obilježen je u Komercijalno-trgovačkoj školi u Splitu u četvrtak, 10. studenog 2022. godine, u školskom projektu “Svjetski dan kvalitete – učini pravu stvar”. Cilj projekta bio je promovirati vrijednosti kvalitete robe u cilju poticanja razvoja i napretka organizacija i društva. Sve aktivnosti bile su u skladu s kurikulumom strukovnih predmeta Poznavanje robe i Strukovne vježbe za zanimanje Komercijalist.