prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
internet
Borimo se protiv ovisnosti!

Opreza nikad dovoljno

Svake godine, drugog utorka u veljači, obilježava se Dan sigurnijeg interneta. Tim povodom već drugu godinu za redom nastavlja se osvještavati učenike škole OŠ „Matija Gubec“, Čeminac i PŠ Kozarac kako se zaštititi od potencijalnih opasnosti na internetu.

Kontinuirano učenje: Važnost edukacije o sigurnosti na mreži

Kontinuirano učenje: Važnost edukacije o sigurnosti na mreži

U današnje vrijeme tehnologija je prisutna u gotovo svim aspektima našeg života te u svim poljima ljudske djelatnosti, uključujući obrazovanje, komunikaciju, zabavu i mnogim drugim. Internet pruža velike mogućnosti za učenje, zabavu i istraživanje, no vrlo je važno kod mladih osvijestiti što znači sigurno korištenje interneta.

Obilježavanje projekta „Dan BezVeze“

Obilježavanje projekta „Dan BezVeze“

Učenici Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja u područnoj školi u Rajevom Selu obilježili su projekt „Dan BezVeze“ nizom aktivnosti: igre nekad i sada, sportske aktivnosti i kreativne aktivnosti. Projekt je realizirala školska knjižničarka dr. sc. Anita Tufekčić u suradnji s učiteljicama Marinom Vidaković i Dinkom Buljević.