prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
job shadowing
Povezivanje učenika u sklopu Erasmus+ Akreditacije

Povezivanje učenika u sklopu Erasmus+ Akreditacije

Učenici iz Granade u Španjolskoj i grada Ogre u Latviji, sudjelovali su u učeničkoj mobilnosti u sklopu programa Erasmus+ Akreditacija, koja je organizirana u suradnji sa SŠ Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Ova inspirativna razmjena trajala je od 7. do 13. travnja 2024. godine, tijekom kojih su učenici imali priliku istraživati i upoznavati raznolikosti kultura, jezika i obrazovnih sustava.

Usavršavanje u sklopu job shadowinga

Usavršavanje u sklopu job shadowinga

U sklopu Erasmus+ K1 projekta, učitelj Matija Dugandžić iz Osnovne škole Pantovčak, sudjelovao je na stručnom usavršavanju u sklopu job shadowinga iz predmeta tjelesna i zdravstvena kultura u školi Escola Básica e Secundária Tomás de Borba u gradu Angra do Heroismo na Azorima od 20. do 25. ožujka 2023. godine.

Prve Erasmus+ mobilnosti

Prve Erasmus+ mobilnosti

Osnovna škola Ljudevita Gaja iz Zaprešića ove je godine po prvi puta dobila akreditaciju u području općeg odgoja i obrazovanja za period 2023.-2027.godine, svojevrsnu “članku iskaznicu” u svijetu Erasmus+ mobilnosti.

Job Shadowing njemačkih učitelja u Osnovnoj školi Slatine

Job Shadowing njemačkih učitelja u Osnovnoj školi Slatine

Njemački učitelji iz KGS Bad Münder sudjelovali su u Erasmus job shadowingu u Osnovnoj školi Slatine, istražujući ekološke projekte i upoznavajući se s prirodnim i kulturnim ljepotama Dalmacije. Razmjena iskustava obogatila je obrazovnu suradnju i potaknula daljnje aktivnosti među njemačkimi hrvatskim učiteljima i učenicima.

Job shadowing u Portugalu

Job shadowing u Portugalu

Tijekom zadnjeg tjedna lipnja 2023. godine učiteljica Danijela Takač iz Osnovne škole Pantovčak je imala priliku sudjelovati na praćenju rada sustručnjaka u školi u Portugalu. Marina Silva, profesorica fizike i kemije, bila je domaćin u školi Escola Secundária Jerónimo Emiliano de Andrade u gradu Angra do Heroismo.

Job-shadowing u Slivnici (Slovenija)

Job-shadowing u Slivnici (Slovenija)

Od 15. do 19. svibnja ove godine obavljena je prva aktivnost mobilnosti djelatnika Osnovne škole Negoslavci u okviru projekta Osloni se na IKT koji se provodi kao naš prvi KA122SCH Erasmus+ projekt u trajanju od 15 mjeseci.

Job shadowing u Srbiji

Job shadowing u Srbiji

Marina Golec, učiteljica u Osnovnoj školi Sveti Petar Orehovec, boravila je u Osnovnoj školi “Momčilo Nastasijević” u Gornjem Milanovcu u Srbiji. Posjet spomenutoj školi organiziran je u sklopu sklopu Erasmus+ KA 121 projekta “Rights now!” (“Prava sada!”), a cilj je bio upoznati metode rada koje primjenjuju u razrednoj nastavi u spomenutoj školi.

Erasmus +  program „Job shadowing“ u Danskoj  u Borupgaard Gymnasium

Erasmus + program „Job shadowing“ u Danskoj u Borupgaard Gymnasium

Nastavnica njemačkoga jezika Gordana Dragušica iz I. gimnazije Osijek provela je  tjedan dana  na Erasmus+ Job shadowing programu  u Danskoj, u Borupgaard Gymnasium u Ballerupu, gradiću 20tak kilometara udaljenom od glavnog grada Kopenhagena. Borupgaard Gymnasium je  partner škola I. gimnazije Osijek u Erasmus + projektima.