prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
koralji
Escape Room – žarnjaci

Escape Room – žarnjaci

Učenici sedmih razreda OŠ Dore Pejačević iz Našica upoznali su žarnjake primjenom istraživačke nastave i IKT-a  u nastavi. Učenici su bili motivirani za aktivno učenje i korištenje digitalnih tehnologija i alata u nastavi.

Escape Room – žarnjaci

Delta Okavango i prstenasto koraljno otočje Aldabra

Novu potragu za prirodnim znamenitostima Afrike nastavljamo u Bocvani i Sejšelima. Prva od dvije znamenitosti koje ćemo predstaviti je jedna od najvećih kopnenih delti na svijetu – delta Okavango u Bocvani, koja je nastala na mjestu gdje se istoimena rijeka razlijeva močvarnim područjem pustinje Kalahari. Nakon Bocvane putovanje nastavljamo u Sejšelima gdje ćemo se upoznati s prstenastim koraljnim otočjem Aldabrom – drugim po veličini na svijetu, koji se ističe jedinstvenim i netaknutim ekosustavom. Drago nam je da nas nastavljate pratiti na još jednoj poučnoj avanturi širom svijeta!