prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
priručnik
Djeca kao influenceri

Djeca kao influenceri

Među najpoznatijim svjetskim influencerima nalaze se i maloljetnici, pa čak i djeca predškolske i rane školske dobi. Mnoge od njih u virtualni su svijet uključili njihovi roditelji i na taj način počeli zarađivati. Kako bi se djecu zaštitilo od izrazito ambicioznih roditelja i spriječilo iskorištavanje djece, neke države već su donijele ili planiraju donijeti zakon koji će onemogućiti roditeljima ostvarivanje zarade iskorištavanjem vlastite djece.

Od ideje do premijere kratkog filma – metodički priručnik za voditelje školskih filmskih družina

Priručnik za filmsku kritiku za učenike i nastavnike

Besplatno dostupan “Mali priručnik za filmsku kritiku“, koji je objavila Udruga Djeca susreću umjetnost, a sufinanciran je sredstvima Grada Zagreba i programa Kreativna Europa – potprograma MEDIA, donosi osnove filmskog jezika, praktične alate za analizu filma, primjere kako pisati filmsku kritiku te mali rječnik ključnih pojmova.

Zabavan priručnik o internetu za osnovnoškolce

Zabavan priručnik o internetu za osnovnoškolce

“Vodič za pametno dijete kroz internetski svijet čuda – Komplet čarobnih napitaka i magičnih alata koje djeca mogu upotrebljavati na internetu“, zanimljiva je publikacija za djecu osnovnoškolske dobi koju je objavila Europska komisija te se može besplatno preuzeti u digitalnom obliku na internetskoj stranici Ureda za publikacije Europske unije.

Oblikovanje prostora u vremenu – učenici i umjetnost

Oblikovanje prostora u vremenu – učenici i umjetnost

Već drugu godinu zaredom nastavlja se uspješna suradnja IX. gimnazije i akademske slikarice Nine Iris Bešlić na likovno – edukativnom programu “Oblikovanje prostora u vremenu”. Ovogodišnja tema svojevrstan je nastavak prošlogodišnjeg programa “Dekodiranje praznog prostora”. Priručnik za učenike za rad na likovnim zadacima dostupan je online.