prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
sloboda
Opća deklaracija o ljudskim pravima i Holokaust

Opća deklaracija o ljudskim pravima i Holokaust

Međunarodni projekt Šafran (The Crocus Project) namijenjen je učenicima u dobi od jedanaest do osamnaest godina u kojem aktivno sudjeluju i učenici osmih razreda OŠ ,,Dr. Stjepan Ilijašević˝ Oriovac i PŠ ,, Slavonski Kobaš˝ pod stručnim vodstvom prof. povijesti Antonije Jagodar.

Ljudska prava

Ljudska prava

“Sva se ljudska bića rađaju slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima. Ona su obdarena razumom i sviješću i trebaju jedna prema drugima postupati u duhu bratstva.” – tako počinje 1. članak Opće deklaracije o ljudskim pravima.

Ljudska prava

Reggio pristup

U radu se govori o Reggio pristupu, koncepciji Lorisa Malaguzzija, u osnovi koje su 3 načela: konstruktivizam, zorno učenje i škola otvorena zajednici. Koncepcija se temelji na učenju Deweya, Piageta i Vigotskog. 

Ljudska prava

Budite uzor svojem djetetu

Odgajati? Teško, zar ne? Za takav čin nam je potrebno neizmjerno puno strpljenja, ljubavi, volje, znanja, vremena, kreativnosti i još koječega. Odgoj je čin ljubavi, koji proizlazi iz ljubavi prema samom sebi. Kada čovjek cijeni i voli ono što jest onda će se isto tako s ljubavlju i poštovanjem odnositi prema drugima.