srednja škola
Izvannastavne aktivnosti u Zagrebačkoj županiji

Izvannastavne aktivnosti u Zagrebačkoj županiji

U svrhu prikupljanja podataka o voditeljima i sadržajima rada izvannastavnih aktivnosti u školama Zagrebačke županije, Martina Tunuković, voditeljica ŽSV-a za izvannastavne aktivnosti Zagrebačke županije, provela je anketni upitnik.

Projekt “Tragom dalmatinskih trgovaca”

Projekt “Tragom dalmatinskih trgovaca”

Tijekom ove školske godine realiziran je međužupanijski projekt suradnje Komercijalno-trgovačke škole iz Splita (nositeljice projekta: Jasenka Rašetina, prof. i Andrea Braovac, prof.) i Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole iz Zadra (nositeljice projekta: Anita Kocman, prof. i Danijela Rimanić, prof.).

Glas mladih EPASovaca Srednje škole Donji Miholjac

Glas mladih EPASovaca Srednje škole Donji Miholjac

Godina 2022. je Europska godina mladih i prilika da se ukaže na važnu ulogu mladih u izgradnji  zelenije, bolje, digitalnije i uključivije europske budućnosti u kojoj će upravo mladi imati aktivniju ulogu mladih u društvo. Tim su povodom maturanti Srednje škole Donji Miholjac sudjelovali u međunarodnom eTwinning projektu The Conference on the Future of Europe.

Stota  obljetnica rođenja Vesne Parun

Stota obljetnica rođenja Vesne Parun

Prošlo je stotinu godina od rođenja pjesnikinje koja je svojim književnim stvaralaštvom obilježila 20. stoljeće. Pojavila se kao vihor u zoru 1947. godine i najavila poetsku dikciju izrazite pjesničke individualnosti koja će se ostvariti u dječjoj književnosti, prozi i drami.

Dobra djela spajaju generacije

Dobra djela spajaju generacije

Svjetski dan činjenja dobrih djela koji se obilježava 3. travnja pod okriljem organizacije “Good Deeds Day” obilježili su i učenici Industrijske strojarske škole u Zagrebu i to u okviru međunarodnog eTwinning projekta “The green changemakers”.