prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
strukovno obrazovanje
Erasmus+ mobilnost u Novom mestu

Erasmus+ mobilnost u Novom mestu

Industrijska strojarska škola (ISŠ) iz Zagreba omogućuje učenicima kvalitetno strukovno obrazovanje i osposobljavanje, a kako bi učenici ostvarili svoj puni potencijal već šestu godinu zaredom provode se Erasmus+ programi koje koordinira nastavnica u zvanju savjetnice Meri Ružević.

WorldSkills Croatia 2024

WorldSkills Croatia 2024

Na temelju Pravila i uputa za organizaciju i provedbu Worldskills Croatia smotri u školskoj godini 2023./2024., Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odabrala je rad učenika Industrijske strojarske škole (ISŠ) “Izrada robotske ruke” za državnu razinu Međusektorske smotre učeničkog stvaralaštva u Obrazovnom sektoru Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija.

Erasmus+ edukacija u Sevilli

Erasmus+ edukacija u Sevilli

U okviru Erasmus+ akreditacije, od 3. do 9. ožujka 2024. godine, petero je nastavnika Industrijske strojarske škole iz Zagreba provelo pet radnih dana u Sevilli u Španjolskoj kako bi se educirali i poboljšali svoje osobne i profesionalne vještine za rad s djecom i mladima.

Sudjelovanje na devetom Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Sudjelovanje na devetom Zagrebačkom obrtničkom sajmu

Deveti po redu Zagrebački obrtnički sajam održao se na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. siječnja 2024. godine te je okupio učenike i nastavnike iz 22 srednje strukovne škole. Popularni ZOS organizirala je Obrtnička komora Zagreb uz potporu Grada Zagreba, Hrvatske obrtničke komore te Zagrebačke županije.

Projekt “Kultura, turizam i strukovno obrazovanje”

Projekt “Kultura, turizam i strukovno obrazovanje”

Odlukom Ministarstva odobrena su sredstva iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za projektne aktivnosti. Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš Prijavitelj projekta i Ekonomska i upravna škola, Split kao Partner u projektu ovim projektom obilježavaju i Europsku godinu vještina 2023.