prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
suvremena nastava
Mogu li e-Škole scenariji poučavanja promijeniti način na koji učimo i poučavamo?

Mogu li e-Škole scenariji poučavanja promijeniti način na koji učimo i poučavamo?

Za sve nastavnike koji traže moderne i inovativne načine poučavanja, e-Škole scenariji poučavanja predstavljaju izvrsnu priliku za osvježenje nastave i unapređenje nastavnog procesa. Fleksibilnost scenarija olakšava prilagodbu nastavnog procesa potrebama učenika i uvjetima u kojima se nastava odvija, istovremeno pružajući slobodu u primjeni aktivnosti na različite i maštovite načine.

Suradničko učenje

Suradničko učenje

Suradničko učenje jedna je od suvremenih metoda poučavanja koja se temelji na stajalištu da učenje proizlazi iz zajedničkog rada učenika, koji sami otkrivaju smisao sadržaja, a nastavnik ih samo usmjerava. 

eTwinning projekt “Moj kućni ljubimac”

eTwinning projekt “Moj kućni ljubimac”

Učenici 1.b razreda Osnovne škole Škurinje iz Rijeke uključili su se u eTwinning projekt “Moj kućni ljubimac”. Ovim projektom razvijala se svijest o važnosti poštivanja životinja, empatije prema njima i odgovornosti prema kućnim ljubimcima. Boljim upoznavanjem životinja, djeca bi se trebala osjećati i sigurnije u njihovom društvu.

eTwinning projekt “Moj kućni ljubimac”

Projekt “STEM na kvadrat” u I. gimnaziji Zagreb

U školskoj godini 2018./2019., odnosno od 20. kolovoza 2018. do 19. kolovoza 2019. u I. gimnaziji Zagreb provodio se projekt u sklopu programa mobilnosti ERASMUS+ KA 1 (job shadowing). Projekt naziva ‘’STEM na kvadrat’’ realiziran je u partnerstvu s Prvom gimnazijom Maribor, a obuhvaćao je dva razdoblja mobilnosti (u listopadu 2018. godine i ožujku 2019. godine) u kojem su nositeljice projekta, prof. kemije Snježana Liber i prof. biologije Ivana Gambiroža boravile u partnerskoj gimnaziji.