prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Svjetski dan poezije
“Proljeće u pjesmi”

“Proljeće u pjesmi”

U Osnovnoj školi braće Radića Pakrac, 14. i 15. ožujka 2024. godine, provedena je kreativna radionica pisanja poezije za učenike viših razreda na temu “Proljeće u pjesmi”.

Obilježavanje Svjetskog dana poezije

Obilježavanje Svjetskog dana poezije

U razdoblju od 21. ožujka do 27. ožujka 2022. godine, u Osnovnoj školi “Vladimir Nazor”, Đakovo obilježili su Svjetski dan poezije. Obilježavanje su organizirali kao virtualni javni događaj na eTwinning platformi te su im se pridružile i druge škole iz eTwinning zajednice.

Obilježavanje Svjetskog dana poezije i Svjetskog dana lutkarstva

Obilježavanje Svjetskog dana poezije i Svjetskog dana lutkarstva

Učenici 4. a razreda iz Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja zajedno s učiteljicom Jelenom Cvijović i knjižničarkom Anitom Tufekčić obilježili su Svjetski dan poezije i Svjetski dan lutkarstva tako što su izradili svoju štapnu lutku i recitirali naglas u školskom dvorištu poeziju Zvonimira Baloga iz zbirke pjesama “Nevidljiva Iva”.