prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
tribina
Tribina o Ruđeru Boškoviću

Tribina o Ruđeru Boškoviću

Nova tribina ciklusa Eppur si muove održat će se na temu Ruđera Boškovića, znanstvenika koji je i danas aktualan, u srijedu, 29. studenoga 2023. u 19 sati u Galeriji Kupola.

Deseti Festival svjetske književnosti

Deseti Festival svjetske književnosti

Nakladnička kuća Fraktura ove godine osim što puni okruglu dvadesetu, obilježava i deset godina najvažnijeg književno-kulturnog zbivanja na ovim prostorima – Festivala svjetske književnosti! Klesan u najljepšim prostorima grada Zagreba, kroz razgovore s najvećim književnim zvijezdama današnjice, ali i sjajne izložbe, predstave i koncerte, Festival je u posljednjih deset godina postao dragulj domaće kulturne scene.

Jo Nesbø gostuje u svibnju u NSK

Jo Nesbø gostuje u svibnju u NSK

Jedan od najvećih svjetskih pisaca trilera Jo Nesbø u subotu 7. svibnja 2022. godine gostovat će u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u sklopu svojega boravka u Hrvatskoj.

Tribina “Kultura na remontu”

Tribina “Kultura na remontu”

Nova sezona ciklusa tribina Hrvatskog društva pisaca ‘Kultura na remontu’ započinje 28. travnja u parku ispred zagrebačke Bookse, razgovorom pod nazivom: ‘Čemu se vi smijete?’.