prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
znanstveni piknik
Znanstveni piknik za školarce

Znanstveni piknik za školarce

Ove će se godine Znanstveni piknik održati 23. i 24. rujna u perivoju Muzeja seljačkih buna, u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici. Za sve posjetitelje je osiguran i besplatan posjet Muzeju seljačkih buna.

Znanstveni piknik 2022.

Znanstveni piknik 2022.

Znanstveni piknik 2022, događanje kojemu je glavni cilj popularizirati znanost među širom populacijom s posebnim fokusom na učenike, održat će se u razdoblju od petka 23. do subote 24. rujna 2022. godine, u perivoju dvorca Oršić (Muzej seljačkih buna) u Gornjoj Stubici.

10. Znanstveni piknik u Gornjoj Stubici

10. Znanstveni piknik u Gornjoj Stubici

Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti. Program Znanstvenog piknika sastoji se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i sličnih interaktivno-edukativnih i umjetničkih formata. Učenice Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” zajedno s učiteljicom i knjižničarkom predstavile su školu u radionici izrade sapuna.

Prijavite se na ovogodišnji Znanstveni piknik

Prijavite se na ovogodišnji Znanstveni piknik

Znanstveni piknik, najveće događanje koje spaja znanost, edukaciju i zabavu održat će se već desetu godinu zaredom, od petka 24. do subote 25. rujna 2021. godine, u parku dvorca Oršić u Gornjoj Stubici.

Znanstveni piknik 2021.

Znanstveni piknik 2021.

Ove godine održat će se jubilarno deseto izdanje Znanstvenog piknika – događanja kojemu je glavni cilj popularizirati znanost među širom populacijom s posebnim fokusom na učenike. Znanstveni piknik organizirat će se u terminu od petka 24. do subote 25. rujna 2021. godine u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici.