prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Znanstveni piknik i ove godine u rujnu

Ovogodišnji, 13. po redu Znanstveni piknik će se održati 27. i 28. rujna 2024. godine u perivoju Muzeja seljačkih buna, u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici. Oba dana Znanstveni piknik će se održavati od 10 do 17 sati.

Kao i prethodnih godina program Znanstvenog piknika sastojat će se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i ostalih zanimljivih interaktivno-umjetničkih formata koje provode brojne udruge, znanstvene institucije, studentske sekcije, osnovne i srednje škole te pojedinci zaljubljenici u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Znanstveni piknik možete iskoristiti kao priliku za odrađivanje terenske nastave. Petak je obično rezerviran za grupne dolaske škola pa ako planirate dolazak na piknik sa svojim učenicima, molimo Vas da nam najavite broj sudionika i dan dolaska na e-adresu znanstveni-piknik@carnet.hr kako bismo vam mogli pružiti detaljnije upute.

Zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu se i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET, Institut Ruđer Bošković, Krapinsko-zagorska županija, Općina Gornja Stubica i Grad Donja Stubica, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ulaz na Znanstveni piknik bit će besplatan, a sve informacije o događanju možete pratiti na mrežnim stranicama Znanstvenog piknika.

Organizatori se vesele vašem dolasku.