prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Znanstveni piknik 2022.

Znanstveni piknik 2022, događanje kojemu je glavni cilj popularizirati znanost među širom populacijom s posebnim fokusom na učenike, održat će se u razdoblju od petka 23. do subote 24. rujna 2022. godine, u perivoju dvorca Oršić (Muzej seljačkih buna) u Gornjoj Stubici.

Glavni cilj održavanja Znanstvenog piknika je popularizirati i demistificirati znanost te izazvati interes šire populacije, a posebno najmlađih posjetitelja te školaraca. Znanstveni piknik se uspješno organizira već dugi niz godina, a posebnu ulogu imaju škole čiji nastavnici i učenici iz godine u godinu svojim nastupima i sadržajima doprinose bogatom i raznolikom programu.

Zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, CARNET, Institut Ruđer Bošković, Krapinsko-zagorska županija, Općina Gornja Stubica i Grad Donja Stubica, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ulaz na Znanstveni piknik bit će besplatan, a sve informacije o događanju bit će objavljenje tijekom lipnja na mrežnim stranicama Znanstvenog piknika.