prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Početna filmska radionica za učenike osnovnih i srednjih škola

Blank filmski inkubator iz Zagreba organizira početnu filmsku radionicu namijenjenu učenicima osnovnih i srednjih škola. Radionica obuhvaća uvod u kratki film (gledanje kratkih filmova i diskusija), scenarij (od ideje do knjige snimanja), rad s kamerom, zvuk, montažu (osnove softvera, efekti, kolor korekcija, eksportiranje), produkciju (osnove gerilske produkcije) i rad s glumcima.

Svaki od sudionika napraviti će scenarij, a po najboljim scenarijima snimaju se kratki filmovi. Radi se s vrhunskom opremom u HD formatu. Polaznici će po završetku radionice steći temeljno praktično znanje za rad na filmu.

Filmske radionice održat će se:

  • za srednjoškolce, u ponedjeljak, 26. veljače u 20 sati
  • za starije osnovnoškolce, u utorak 26. ožujka u 20 sati.

Svaki od sudionika napraviti će scenarij, a po najboljim scenarijima snimaju se kratki filmovi. Radi se s vrhunskom opremom u HD formatu, a polaznici će po završetku radionice steći temeljno praktično znanje za rad na filmu.

Prijave se primaju do samog početka radionica na info@blankzg.hr

Više informacija o radionicama može pronaći na stranici: http://www.filmskeradionice.org.