prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pogledajte ponudu CARNET-ovih virtualnih radionica u travnju

U sklopu programa e-Škole u travnju se nastavljaju provoditi virtualne radionice za odgojno-obrazovne radnike i ravnatelje školskih ustanova.

Odgojno-obrazovni radnici mogu pohađati virtualne radionice neovisno o radionicama koje se organiziraju i provode u njihovim školama. Radionice su osmišljene na način da obuhvaćaju niz različitih sadržaja, od kojih je većina tematski osmišljena za učitelje i nastavnike, a dio je specifično osmišljen za ravnatelje.

Dostupne radionice možete pronaći i prijaviti se za njihovo pohađanje u aplikaciji za organizaciju i praćenje edukacija – EMA.

Za svaku je radionicu navedena razina digitalne kompetencije koja se odnosi na složenost primjene digitalne tehnologije pojedinog ishoda učenja. Navedene informacije mogu pomoći u odabiru i procjeni prikladnosti radionice za vaše potrebe.

Više informacija o Programu obrazovanja možete pronaći ovdje.