prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Posjetite Učionicu budućnosti u sklopu izložbe Predmet: Hrvatski

Od 1. do 8. prosinca 2021. godine u Galeriji Klovićevi dvori održavat će se Učionica budućnosti na kojoj će se odvijati radionice za učenike i nastavnike.

Na radionicama će se na interaktivan i zanimljiv način učiti o e-Škole digitalnim obrazovnim sadržajima, scenarijima poučavanja i CARNET e-lektirama. Nastava se mijenjala, jezik se mijenjao, sve promjene koje su se događale dovele su i do nekih novih trenutaka u predmetu Hrvatskog jezika. Upravo iz tog razloga održat će se Učionica budućnosti namijenjena učenicima i nastavnicima koji će na radionicima moći upoznati suvremeni pristup nastavi Hrvatskog jezika kroz radionice o e-Škole digitalnim sadržajima. Nastavnici Hrvatskog jezika koji će voditi radionice osmislili su maštovite, praktične poučne teme koje će zasigurno svima biti korisne i zanimljive, a vi zajedno s njima možete zakoračiti u svijet digitalnih sadržaja i spojiti tradicionalno sa suvremenim.

Učionica budućnosti se održava u sklopu izložbe Predmet: Hrvatski u organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog filološkog društva, u suradnji s Hrvatskim školskim muzejom, Galerijom Klovićevi dvori i CARNET-om kao partnerskom institucijom. Izložba koja je svečano otvorena 9. studenoga 2021. godine, nudi uvid u početnice, udžbenike, priručnike i literaturu za nastavnike od početka 19. do početka 21. stoljeća te svojom impresivnom građom  predstavlja važne tendencije u nastavi materinskoga jezika od njegova službenog uvođenja u škole.

Prijave su otvorene na poveznici.