prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Posljednja održavanja e-tečajeva u sklopu projekta e-Škole – pridružite se!

Kako se bliži kraj projekta e-Škole, u tijeku su zadnja održavanja CARNET-ovih e-tečajeva. Zato iskoristite priliku i završite tečaj do sredine rujna 2023.

CARNET-ovi e-tečajevi koji se održavaju u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza dostupni su svima zainteresiranima s AAI@EduHr elektroničkim identitetom, iako su primarno namijenjeni odgojno-obrazovnim djelatnicima školskih ustanova.

Ako ste neki e-tečaj u sklopu projekta e-Škole ranije upisali, ali ga niste završili sada imate priliku za to – samo pratite rokove za dovršavanje aktivnosti. U ponudi su e-tečajevi za koje je potrebno predznanje, ali i oni koje možete upisati neovisno o stupnju digitalne pismenosti.

E-tečajevi za koje je potrebno predznanje uključuju praktičnu primjenu digitalnih tehnologija i izvode se u manjih grupama uz online mentora.

Ponudu takvih e-tečajeva pogledajte niže. Prijaviti se možete klikom na naziv tečaja.

e-tečaj: Suradnja i umrežavanje za rad u školi – pokrećem projekt: tečaj s praktičnom primjenom

tečaj: Primjena e-Škole digitalnih sadržaja za učenje i poučavanje – tečaj s praktičnom primjenom

e-tečaj: Interaktivna nastava i upravljanje virtualnom učionicom – tečaj s praktičnom primjenom

e-tečaj: Svrhovita primjena digitalnih alata u suvremenoj nastavi – tečaj s praktičnom primjenom  (Za ovaj tečaj imat ćete još dvije prilike za uspješno dovršavanje jer će se održati dva roka za tzv. radionicu u rasponu od okvirno 5 dana).

Pogledajte i videomamce za e-tečajeve za koje nije potrebno predznanje. Na njih se također možete prijaviti klikom na naziv tečaja.

e-tečaj: Digitalni sadržaji za početnike – kreiraj, integriraj, prilagodi!

e-tečaj: Digitalni repozitorij za hrabre

e-tečaj: Moja virtualna nastava – napredna organizacija nastave uz digitalne tehnologije

e-tečaj: Dizajniram svoj Moodle tečaj

e-tečaj: Google Workspace for Education (Za ovaj tečaj imat ćete još dvije prilike za uspješno dovršavanje jer će se održati dva roka za tzv. radionicu u rasponu od okvirno 5 dana).

Iskoristite priliku i učite s nama, a ako nemate dovoljno vremena tu su kratki digitalni sadržaji – EduBlic uz koje možete naučite nešto novo za samo 10 minuta.