prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Postani autor na e-Labu!

Uredništvo portala e-Laboratorij poziva vas na suradnju.

Portal e-Laboratorij, koji donosi informacije o alatima, sustavima i aplikacijama za uporabu u e-učenju, želi uspostaviti suradnju s nastavnicima.

Uredništvo portala poziva stoga sve potencijalne autore da se jave sa svojim primjerima dobre prakse, odnosno osvrtima na alate koje koriste u nastavi.

Od nastavnika suradnika očekuje se opis konkretnog alata i njegove primjene u nastavi i/li drugim aktivnostima, osvrt na dobre i manje dobre karakteristike samog alata, ocjena zadovoljstva korištenja, kao i svi drugi komentari koji bi mogli služiti budućim korisnicima.
Prednost objave imat će osvrti na alati koji se oslanjaju na uporabu umjetne inteligencije, no dobrodošli su kritički komentari na sve alate koji se koriste u nastavi.

Poželjno je napisati dvije do tri (po želji i više) kartice teksta (kartica sadrži cca 1500 znakova).

Zainteresirani nastavnici s prijedlogom alata i kratkim opisom planiranog teksta mogu se javiti na e-mail e-laboratorij@carnet.hr do petka, 29. prosinca 2023. godine. U roku od 30 dana uredništvo portala povratno će se javiti odabranim autorima.