prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Posudba e-knjige za djecu

Knjižnice grada Zagreba u Godini čitanja uvele su novu uslugu – posudbu e-knjige za djecu! Posudba e-knjige dostupna je putem aplikacije Zaki Book.

Knjižnice grada Zagreba od 2019. omogućile su svojim članovima posudbu e-knjige za starije od 15 godina, a sada je ta usluga dostupna svima. Aplikacije Zaki Book može se instalirati preko platforma Google Play i App Store, a čitanje je dostupno na Android, iOs i Windows 10 uređajima.

Detaljnije upute možete potražiti na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba.

Pravila posudbe: e-knjiga posuđuje se na rok od 21 dan, bez mogućnosti produženja i rezervacija. Član ima pravo posuditi 2 naslova odjednom, odnosno najviše 5 naslova unutar jednog kalendarskog mjeseca. Posuđeni naslovi mogu se čitati na 4 uređaja istovremeno. Među više od 1000 naslova e-knjiga na hrvatskom jeziku za odrasle mogu se pronaći beletristika i znanost, dok je za djecu dostupno gotovo 40 novih naslova. U aplikaciju se ulazi putem članskog broja i PIN-a.

Zatražite svoj PIN e-mailom!
Na e-adresu pin@kgz.hr potrebno je poslati sljedeće podatke:
1. Ime i prezime
2. Članski broj
3. OIB
4. E-mail na koji želite da vam se pošalje obavijest o vašem PIN-u

Projekt je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba.