prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Posudite e-knjigu i zatražite PIN

Iako ne možete podići željenu knjigu u tiskanom obliku, članovima Knjižnica grada Zagreba dostupna je posudba e-knjige putem Zaki Book aplikacije. Detaljnije upute možete potražiti na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba. Trenutno je dostupno više od 600 naslova e-knjige za posudbu.

Pogledajte ponuđene naslove!

Knjižnice grada Zagreba od 31. svibnja 2019. omogućile su svojim članovima posudbu e-knjige. Nova usluga dostupna je putem aplikacije Zaki Book koju se može instalirati preko platforma Google Play i App Store.
Čitanje je tako dostupno na Android, iOs i Windows 10 uređajima.

U aplikaciju se ulazi putem članskog broja i PIN-a. Pravila posudbe: e-knjiga posuđuje se na rok od 21 dan, bez mogućnosti produženja i rezervacija. Član ima pravo posuditi 2 naslova odjednom, odnosno najviše 5 naslova unutar jednog kalendarskog mjeseca. Posuđeni naslovi mogu se čitati na 4 uređaja istovremeno.
Usluga posudbe e-knjige trenutno je dostupna za korištenje članovima starijima od 15 godina.

Među više od 600 naslova e-knjiga na hrvatskom jeziku mogu se pronaći beletristika i znanost.
To je prva hrvatska knjižnična aplikacija za posudbu e-knjige, koju su Knjižnice grada Zagreba razvile u suradnji s tvrtkom Viva info d. o. o.
Projekt je sufinanciran sredstvima Grada Zagreba.

Letak o novoj usluzi možete preuzeti OVDJE.

Zatražite svoj PIN e-mailom!

U vrijeme kada su odjeli i ogranci Knjižnica grada Zagreba zatvoreni zbog protuepidemijskih mjera u širenju bolesti COVID-19 te kao posljedica potresa, naši članovi od danas mogu zatražiti PIN putem e-maila. Na e-mail adresu pin@kgz.hr potrebno je poslati sljedeće podatke:

1. Ime i prezime
2. Članski broj
3. OIB
4. E-mail na koji želite da vam se pošalje obavijest o vašem PIN-u

Na vaš upit bit će odgovoreno u najkraćem mogućem roku, a članove molimo za razumijevanje s obzirom na izvanredne okolnosti u kojima Knjižnice grada Zagreba trenutno posluju.