prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na online informativnu radionicu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU-a, objavljuje poziv na online informativnu radionicu u sklopu Poziva UP.03.2.1.07. Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V., koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Informativna radionica održat će se u utorak, 21. lipnja 2022. godine putem platforme Zoom, u 10 sati, u svrhu detaljnijeg informiranja potencijalnih prijavitelja i/ili partnera o uvjetima Poziva. Očekivano trajanje radionice je do 13 sati.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac do ponedjeljka, 20. lipnja 2022. godine, do 14 sati.

Nakon isteka roka za prijavu svi prijavljeni sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju te poveznicu za pristup radionici.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.