prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na radionicu „?1.2.3.4.5.! Pet koraka do spoznaje“

Nastavnici se često pitaju na koji način kompleksne prirodne fenomene objasniti svojim učenicima. Kako neku fizikalnu silu, kemijsku reakciju ili biološki proces objasniti na jednostavan i po mogućnosti iskustven način?

Nastavnici se mogu pridružiti radionici i saznati što znači naslov ove radionice, odnosno kako u pet koraka doći do odgovora na postavljena pitanja. Imat će priliku saznati koje inovativne pedagoške metode mogu koristiti kako bi unaprijedili poučavanje prirodoslovnih premeta, a svoje učenike zainteresirati kako da postanu aktivni sudionici nastave i možda zaljubljenici u znanost. Informirat će se o tome kako sinergijom pedagogije i tehnologije znanost mogu približiti i lakše spoznati njene zakonitosti.

Radionica je namijenjena svim znatiželjnim nastavnicima prirodoslovnih predmeta, ali i svima ostalima koji žele unaprijediti svoje poučavanje.

Održat će se u dva termina i na dvije lokacije: 30. ožujka 2016. godine u Prirodoslovno-tehničkoj školi u Splitu i 31. ožujka 2016. godine u Srednjoj školi „Brač“ u Supetru, a detaljni rasporedi radionica dostupni su ispod teksta.

Pozivaju se svi zainteresirani da se do 15. ožujka 2016. godine prijave za sudjelovanje putem sljedećih poveznica:

Svi koji će pohađati ove radionice dobit će potvrdu Agencije za odgoj i obrazovanje.

Za sva eventualna pitanja moguće je obratiti se na e-mail adresu: scientix@carnet.hr.