prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Predstavljanje projekta o jačanju samopouzdanja djevojčica i djevojaka

Goethe-Institut Kroatien želi pridonijeti jačanju samopouzdanja djevojčica i djevojaka i svijesti o postojanju rodnih i drugih stereotipa na internetu i društvenim mrežama te poticati pozitivnu sliku o vlastitom tijelu u online okruženju za djevojčice i djevojke u dobi od 10 do 16 godina.

Time se bavi projekt SVOJA, koji je nastao u suradnji s Knjižnicom i čitaonicom Grada Preloga i uz potporu Agencije za elektroničke medije te stručnu potporu medijskih pedagoginja Astrid Meckl i Raphaele Müller iz Instituta za medijsku pedagogiju JFF u Münchenu, dok dizajn potpisuje Lara Glavić Končar.

Novopokrenuta mrežna stranica projekta sadrži radne materijale i metodičke upute za knjižničarke i knjižničare, nastavnice i nastavnike, koji žele raditi s tom ciljnom skupinom i na tu temu. Svi materijali su na hrvatskom i njemačkom jeziku.

Online-predstavljanje projekta i edukacija za zainteresirane knjižničare i knjižničarke, nastavnice i nastavnike održat će se 30.studenog 2023. godine.

Više će informacija uskoro biti dostupno na mrežnoj stranici Goethe-Institut Kroatien.