prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Predstavljena edukativno digitalna platforma IN DIS PLODOVI

Edukativno digitalna platforma IN DIS PLODOVI na jednom mjestu povezuje korisnike edukativnih aktivnosti (učenike i nastavnike srednjih škola), edukatore (članove HUiU-a i ostale kulturno-umjetničke djelatnike) i donatore (pravne i fizičke osobe).

Cilj platforme je da bude samo održiva i da sustavno prati promjene/trendove na suvremenoj kulturno-umjetničkoj sceni koje se odnose te su prilagođene djeci i mladima. Sve radionice koje su objavljene ili će biti objavljene na ovoj platformi su besplatne, odnosno djeca i mladi u njima mogu sudjelovati bez ikakve naknade.

Vjeran Juhas, dizajner i nositelj vizualnog identiteta edukativno digitalne platforme IN DIS PLODOVI, predstavio je promotivne plakate koje sadrže ilustracije Vibora Juhasa, Enesa Čišića i Vjerana Juhasa, kao i promotivne naljepnice koje sadrže ilustracije Ive Horvat i Petre Pletikos, Saše Đuračića i Vjerana Juhasa. Naljepnice su osmišljene kao pokloni za polaznike IN DIS radionica, ali i sve ostale posjetitelje i prijatelje HUiU galerije i strip čitaonice Mrkli Mrak.

Kristina Nefat, voditeljica programa samofinanciranja HUiU galerije, najavila je kampanju „Podrži HUiU“ koja je postavljena na prvoj hrvatskoj crowdfunding platformi CroInvest. S obzirom na kontinuiran porast broja članova i posjetitelja na godišnjoj razini, odnosno na jačanje vidljivosti HUiU na kulturno-umjetničkoj sceni, nužnim su se pokazala daljnja ulaganja u prostor. Stoga je HUiU u suradnji s Lukom Piškoričem, slovenskim stručnjakom i pionirom u digitalnom marketingu, osmislio kampanju „Podrži HUiU“.

Detalji o samoj kampanji, ciljevima, nagradama i svim ostalim informacijama bit će dostupni od 15. siječnja 2021. na platformi CroInvest te na službenim stranicama www.huiu.hr.