prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Priključite se novom CARNET-ovom tečaju o interaktivnoj nastavi i virtualnim učionicama

Novi tečaj “Interaktivna nastava i upravljanje virtualnom učionicom – tečaj s praktičnom primjenom” odlična je prilika za naučiti više o poučavanju uz potporu digitalnih tehnologija.

Želite li poticati učenike na aktivno uključivanje u sklopu virtualne nastave? Ovo je tečaj za vas! Tečaj je namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima škola, a organizira ga CARNET u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II. faza.

U tečaju ćete imati priliku planirati interaktivnu nastavu u virtualnom okruženju na tri različita načina, ovisno o vašim afinitetima i potrebama. Uz pomoć stručnih mentora moći ćete odabrati grupe posvećene razrednoj nastavi, predmetnoj nastavi ili nastavi u srednjoj školi te praktično implementirati znanja kako biste što bolje ostvarili vlastite ciljeve. Osim dragocjene pomoći online mentora, rad u manjim grupama omogućit će vam lakše povezivanje s kolegama i kolegicama pa ćete jedni drugima moći služiti kao pomoć i inspiracija.

Pogledajte više u videomamcu.

Teme koje se obrađuju u tečaju su:

  • upravljanje nastavom u virtualnom okruženju
  • primjena digitalnih tehnologija u interaktivnoj nastavi.

Ishodi učenja ovog tečaja su na naprednoj razini digitalnih kompetencija, a za uspješno savladavanje gradiva i zadataka potrebna su vam predznanja.

Za detaljnije informacije i upis u tečaj kliknite na ovu poveznicu.