prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Proljetni Odmorko za učenike

Školski sportski savez Grada Zagreba za učenike je pripremio još jedan Odmorko te puno aktivnosti u kojima će moći uživati od 11. do 14. travnja 2023. godine.

U okviru ovogodišnjeg proljetnog programa učenici će moći koristiti plivališta  Utrina, Svetice, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost. Osim plivanja učenici će moći sudjelovati u igraonicama atletike, kuglanja, streljaštva, taekwondoa te poludnevnog programa Zgombaonice.

Unutar poludnevnog programa Zgombaonice u sklopu Odmorka proljeće 2023. učenici će imati mogućnost baviti se raznim sportskim aktivnostima, plivanjem i usavršavanjem plivačkih tehnika te raznim podukama iz pojedinih sportova uz stručno i pedagoško osoblje.

Za aktivnosti streljaštva te zgombaonice zbog ograničenog broja potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice.

Sudjelovanje u aktivnostima je potputno besplatno za sve učenike osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Upute za izradu iskaznica nalaze se na sljedećoj poveznici.

Više o cijelom programu možete pogledati na prigodnom plakatu.
Za sudjelovanje na streljaštvu, te Zgombaonici potrebne su prethodne prijave preko sljedeće poveznice.
Prijave su moguće od 27. ožujka 2023. godine.