prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Provjerite raznolike teme virtualnih radionica u prosincu

S ciljem dodatnog osnaživanja i unaprjeđenja digitalnih kompetencija odgojno-obrazovnih radnika u prosincu se nastavljaju provoditi virtualne radionice u sklopu programa e-Škole.

Odgojno-obrazovni radnici mogu pohađati virtualne radionice neovisno o radionicama koje se organiziraju i provode u njihovim školama, a radionice su osmišljene na način da obuhvaćaju niz različitih sadržaja, od kojih je većina tematski osmišljena za učitelje i nastavnike, a dio je specifično osmišljen za ravnatelje.

Za svaku radionicu navedena je razina digitalne kompetencije koja se odnosi na složenost primjene digitalne tehnologije pojedinog ishoda učenja. Navedene informacije mogu vam pomoći u odabiru i procjeni prikladnosti radionice za vaše potrebe.

Sudjelovanje u virtualnim radionicama iziskuje visoku razinu interakcije sudionika s voditeljima radionice, kao i sudionika međusobno. Budući da je radionica interaktivnog karaktera, na prijavu pozivamo sve one korisnike koji su spremni aktivno sudjelovati na radionicama. Virtualna je radionica po tome drukčiji format edukacije u odnosu na webinar. Podsjećamo da je na virtualne radionice potrebno pristupiti sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr.

Više informacija o Programu obrazovanja možete pronaći ovdje, a na dostupne radionice možete se prijaviti u sustavEMA.