prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prva Google referentna škola predstavljena je u Varaždinskoj županiji

Kao prva Google referentna škola predstavljena je Osnovna škola Tužno u Varaždinskoj županiji.

U Osnovnoj školi Tužno u Varaždinskoj županiji 15. travnja 2024. održano je svečano predstavljanje prve Google referentne škole u Hrvatskoj i Google učionice budućnosti.

Osnovna škola Tužno provela je projekt Google referentne škole, odnosno uvela je globalni standard u obrazovanju iz područja računalstva i informatike i opremili su informatičku učionicu s 58 računala i svim potrebnim licencama u što je Varaždinska županija uložila više od 76.000 eura.

Učenicima i učiteljima te škole sada su na raspolaganju besplatni alati za učenje, uređivanje dokumenata, tablica i prezentacija u realnom vremenu, jednostavno upravljanje korisničkim računima i sadržajem, kao i sigurnost i privatnost podataka.

OŠ Tužno je Google sam odabrao za projekt, za što smo morali educirati naše djelatnike. Danas imamo 16 edukatora prve razine i osam edukatora druge razine. Hvala Županiji što nam je omogućila otvaranje ove učionice budućnosti – rekao je ravnatelj OŠ Tužno Josip Puček na otvorenju.